0

Intrebari Frecvente

CU CE VITEZA MERGE?

Atinge viteza de 15 km/ora. Pentru a fi in siguranta purtati casca, genunchiere si cotiere!

CE LIMITA DE GREUTATE SUPORTA?

Pentru siguranta si cea mai buna utilizare va recomandam o limita de greutate de 120kg!

CAT DE GREU ESTE DE MANEVRAT MAGICBOARD?

Este de fapt destul de usor, intuitiv si natural. Majoritatea persoanelor sunt capabile dupa aproximativ 15 min de a merge liberi. Sunt necesare doar cateva sfaturi date de noi sau in manualul de utilizare gasit in cutia MagicBoard!

CAT ARE AUTONOMIA BATERIA?

Scooterul nostru MagicBoard are baterie cu o autonomie de 4 ore. Autonomia variaza in functie de drumul parcurs, inclinatia drumului, temperatura, greutatea utilizatorului. Se parcurg de obicei intre 15-20 km.

Se reincarca in aproximativ 1 ora dupa care poate fi folosit din nou aproximativ 4 ore!

CAT DE REZISTENTE SUNT MAGICBOARD?

MagicBoard au fost proiectate pentru a fi foarte durabile si rezistente la apa, nisip, vant. Ele suporta lovituri destul de severe insa nu recomandam umiditatea excesiva!

SE OFERA GARANTIE?

MagicBoard vin cu o garantie de 365 de zile pentru piesele produse de producator. Orice deterioarare ulterioara utilizarii necorespunzatoare sau din neglijenta nu sunt acoperite de garantie.

CUM VA PUTEM CONTACTA?

Daca aveti intrebari referitoare la plasarea unei comenzi sau repararea MagicBoard puteti utiliza formularul de contact, numarul de telefon sau pagina de Facebook!

CAT DUREAZA SA IMI AJUNGA COMANDA SCOOTERULUI MAGICBOARD

Daca avem in stoc modelul dorit de dumneavostra poate dura 1 zi lucratoare sau poate fi ridicat  de la sediul firmei! Pentru comenzile online poate dura intre 7-12 zile lucratoare, perioada variind in functie de modelul dorit.